MENIU

Proiect – Sunny Prime Residence

Despre proiect

Sunny Prime Residence este al doilea proiect rezidential sub umbrela Doralex Com, dupa SH Residence.

Sunny Prime Residence este situat in zona centrala a Clujului, pe str. Constanta nr 8-10, foarte aproape de Piata Avram Iancu si Piata Mihai Viteazul, la cateva minute de centrul orasului, cu acces imediat la obiective turistice si culturale, parcuri, banci, clinici, scoli si gradinite, restaurante, pub-uri.

Proiectul este conceput cu o structura functionala mixta, incluzand locuire colectiva, servicii si garaj, organizat in front inchis, cu un regim de inaltime S+P+M+5E+Er, amenajarile exterioare fiind compuse din circulatii auto si pietonale, locuri de parcare de incinta si spatii verzi. Imobilul dispune de 2 spatii comerciale la parter, 47 de locuri de parcare, 44  apartamente cu 2 si 3 camere, acestea fiind concepute astfel incat sa optimizeze cat mai bine spatiul de locuit.

Localizat in zona ultracentrala, care este in continua dezvoltare, atat din punct de vedere imobiliar, cat si economic, Sunny Prime Residence este alegerea potrivita pentru toti cei care au un stil de viata activ si doresc sa fie permanent conectati la viata vibranta din centrul orasului.

Sunny Prime Residence este un proiect imobiliar de exceptie datorita pozitionarii excelente, arhitecturii elegante si calitatii materialelor puse in opera, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si oferind un stil de viata confortabil si placut.

Apartamente

Spatiul in care locuiti este esential pentru definirea stilului dumneavoastra de viata, astfel,  apartamentele pe care vi le oferim sunt cu cu 2 si 3 camere, concepute pentru a va asigura confortul şi relaxarea de care aveti nevoie, dispunand de suprafete generoase intre 51 mp şi 85 mp.

La proiectarea structurii de rezistenta au fost satisfacute exigentele Codului de proiectare seismica, indicativ P100-1-2013.
Valoarea de proiectare a actiunii seismice, considerate pentru cerinta de siguranta a vietii corespunde unui interval mediu de recurenta de 225 ani.

Apartamentele se predau beneficiarilor semifinisate cu usa metalica la intrarea in apartament din casa scarii, tamplarie PVC termoizolanta montata, peretii si tavanele gletuite cu un singur strat de glet, sapa autonivelanta, centrala termica, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice executate si pozate.

AVANTAJE

Apartamente Prime Resiedence Cluj - str. Constanta
Sunny Prime Residence Cluj

';